Voor wie? Trouwen

Trouwen? Dat is de pure romantiek natuurlijk! Wij toveren ons schip Mark Twain om in een ware huwelijksboot. Samen in je eigen huwelijksbootje rondgevaren worden in eigen stijl.  Door de prachtige Sneeker binnenstad of op locatie. Het is tenslotte voor jullie als bruidspaar een belangrijke dag in jullie leven. En je wilt dat een extra tintje geven.

Wij varen jullie naar een plek voor de fotosessie. Bijvoorbeeld naar de iconische Waterpoort. En naar het stadhuis van Sneek. Vlak bij het stadhuis kunnen we aanleggen. Een borrel of picknick op een eiland is eveneens een mogelijkheid. Misschien is er zelfs de mogelijkheid om met de boot op jullie feestlocatie aan te komen. De fotograaf regel je zelf en vaart met ons mee. Zodoende kan de fotograaf de hele tijd dat jullie aan boord zijn foto’s nemen. Al met al kan dit een hele mooie toevoeging zijn aan jullie trouwdag. De nautische sfeer en het varen geven een bijzondere dimensie aan deze speciale dag. En eerlijk is eerlijk, dit is pas trouwen in stijl.
Trouwen - Kapitein Rob RondvaartBruidspaar in stijlLokatie voor een prachtige trouwdag
Jullie gasten kunnen mee aan boord (bruidspaar + 6 personen). Bij grotere groepen varen we met meerdere sloepen. Hebben jullie als bruidspaar speciale wensen? Laat het ons gerust weten. Wij doen jullie graag enkele suggesties voor een passende locatie en rondvaart. Voor uitgebreide informatie en een vrijblijvende offerte kan je altijd contact opnemen.