De sloepen Zorg & comfort

Kapitein Rob maakt jouw tocht tot een ware vaarbeleving en is op alle omstandigheden voorbereid. Immers Kapitein Rob levert graag compleet verzorgd. Iedereen kan rekenen op uitstekende zorg en comfort aan boord.

Zeer warm en intense zon? – Een zonnetent is aan boord en eenvoudig op te zetten. Wij adviseren je wel om zonnebrandcrème mee te nemen. 

Harde wind? – Geen probleem. Onder de buiskap zit je altijd lekker beschut. Bij windwaarschuwing 6 Bft of hoger wordt er niet gevaren. Doorslaggevend is de gemeten of voorspelde windkracht op weerstation Starttoren Sneekermeer. Het betreft de gemiddelde windkracht (niet de windvlagen) bij dit weerstation op windfinder.nl

Regen? – Dat kan onverwachts gebeuren. Je zit dan óf onder de buiskap. Of je gaat even binnen zitten in de knusse salon. Een buitje bederft jouw mooie dag dus niet. Er zijn ook altijd voldoende paraplu’s aan boord.
Comfort  paraplus

Een frisse wind? – Er zijn dekens aan boord voor als het echt te fris wordt. 

Dekens voor comfort

Sanitair? – Ja, er is een schoon toilet aan boord.

Gekoelde drankjes? – Jazeker, er is een koelkast aan boord.

Motorgeluid? – Nee, je hoort de motor nauwelijks. Je kan daarom heerlijk ontspannen en normaal gesprekken voeren. Wel zo gemoedelijk als je een rondvaart doet.

Meer impressie is te vinden op Google reviews en Tripadvisor.

Heb je nog andere wensen met betrekking tot comfort? Neem dan gerust contact op.