De sloepen Indeling

Kapitein Rob Rondvaart Sneek – Indeling sloep

Motorschip Mark Twain is een klassiek ogend en uitstekend onderhouden schip. Dit comfortabele en ruime schip is geschikt voor 8 passagiers (exclusief de schipper) zonder dat je daarbij ruimte te kort komt. Door de geringe doorvaarthoogte kan ze vrijwel overal komen. En dat weten veel passagiers altijd erg te waarderen.

Voorin bevinden zich 2 stoelen. Eén voor de kapitein en één voor degene die graag vanuit de roerpositie eens meekijkt. Ook altijd spannend voor de kinderen! De grote U-bank achter biedt 7 zitplaatsen. Er is overigens ook een overkapping voor de U-bank. Als de wind het toelaat dan kan die ook opgezet worden.

Binnen bevindt zich een toilet.


Als we een regenbuitje op ons hoofd krijgen kan je plaats nemen in de kleine, maar knusse, salon. Je kan dan de rondvaart droog voortzetten.


Indeling sloep Caprice: Dit is een grote sloep met 30-35 zitplaatsen.
Het schip is ruim en heeft banken met comfortabele kussens rondom. En er zijn op verzoek dekens aan boord. Deze sloep kan eveneens geheel overdekt worden gevaren. De overkapping wordt over de gehele lengte geplaatst voorafgaand aan de rondvaart. Dit is een ideaal schip voor grote groepen.

Kapitein Rob Rondvaart Sneek