Arrangementen Vaarimpressie

Geniet van deze vaarimpressie!

Friesland heeft het! Het is een prachtig watersportgebied.
Langs de historische stadjes en dorpjes is het fantastisch varen. Vanaf het water is Friesland op z’n mooist. En hoe kan je dat nou beter ontdekken dan vanaf het schip van Kapitein Rob Rondvaart in Sneek? Deze vaarimpressie zal je overtuigen van de schoonheid van Sneek en zijn omgeving. De film en de foto’s zijn gemaakt tijdens rondvaarten in 2015, 2016, 2017, 2019 en 2023 en geven een werkelijk beeld.

Samen met jouw gezelschap een dagje varen met een sloep en heerlijk genieten van het prachtige landschap en de Friese wateren.

Kapitein Rob Rondvaart is aangesloten bij It Fryske Gea (Natuurgebieden en Activiteiten in Friesland). En vanzelfsprekend bij Waterland van Friesland. Check oook even deze websites als je meer wilt weten over de mogelijkheden in Sneek en omgeving.

Eropuit in Friesland? Ga op stedentrip in Friesland in schatjes van stadjes of geniet van de rust en ruimte. Je vindt in Friesland de 11 steden, 133 gezellige dorpen, het bosrijke Gaasterland om te wandelen, de Friese meren en het IJsselmeer met genoeg uitwaai mogelijkheden. Allemaal op korte reisafstand van elkaar, zodat je Elfstedenstadjes en rust en ruimte met elkaar kunt combineren.

Kapitein Rob Rondvaart
Kapitein Rob Rondvaart
40 Tripadvisor reviews
gerrie t
gerrie t
6 June 2024
Zeker aan te bevelen! Het was een leuke en interessante vaartocht, Kapitein Rob vertelde hier en daar over waar we doorheen voeren. Goede gastheer, lekkere lunch, we hebben een gezellige uurtjes gehad.
Erwin v
Erwin v
15 May 2024
Top vergaderarrangement van Kapitein Rob Met collega's hebben we op het prachtige Sneekermeer vergaderd in een locatie van Lokaal 55. We zijn daar door kapitein Rob Rondvaart naar toe gebracht en na de vergadering heeft Rob ons laten genieten van het rustgevende Friese landschap. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben we heel wat mooie plekken mogen zien vanaf zijn boot. We kunnen terugkijken op een prima georganiseerde, productieve dag. Een aanrader! Erwin van Dijk Beijer Ref Nederland
Alex V
Alex V
15 May 2024
Mooi dagje op het water Rob is een geweldige gastheer en schipper. Lekkere drankjes en hapjes aan boord en af en toe wat leuke info over de prachtige omgeving.
Richard D
Richard D
15 May 2024
Vergaderen op Sneekermeer en rondvaart Sneek. Perfecte rondvaart in omgeving Sneek gehad met Kapitein Rob, succesvolle vergadering gehad op een "woon-/kantoorboot" op het Sneekermeer. Tijdens de rondvaart heerlijke hapjes en drankjes aan boord met duidelijke uitleg over de omgeving. Zeer geslaagde belevenis met als afsluiting kookclinic om ons eigen 5x gangen diner te prepareren.
Edwin E
Edwin E
14 May 2024
Top geregeld! Van ontvangst tot ronvaart, van de toelichting totde vergaderlocatie, van de versnaperingen tot de kookclinic - allemaal top geregeld. Kapitein Rob regelt het tot in de puntjes waardoor je je met je team/als team kan genieten en kunt focussen op waar je voor komt. Absoluut een aanrader.
Wil v
Wil v
8 May 2024
OP STAP MET KAPITEIN ROB IN SNEEK Kapitein Rob in Sneek? Dat klinkt vreemd voor een zeeheld als Kapitein Rob. Maar het is waar! Deze zoetwater Kapitein Rob zeilt niet alleen door Sneek maar vaart in een prachtig klassiek motorjacht door Sneek en omgeving. Deze Kapitein Rob is zelf een groot bewonderaar van de echte Kapitein Rob: de strip als creatie van Pieter Kuhn. Op een beetje sombere, winderige vrijdagmiddag stapten wij aan boord van de Mark Twain. Wie zijn wij? De dochters Kuhn waren door Kapitein Rob uitgenodigd kennis te komen maken met Sneek vanaf het water. Een schitterende tocht vanaf de Waterpoort door, langs en om Sneek. Gelardeerd met interessante en leuke feiten uit de geschiedenis van Sneek. Langs oude pakhuizen, door grachten en over een klein schilderachtig riviertje en dat alles comfortabel gezeten in een prachtige kuip vol met glanzend mahoniehout. Geen last van de wind en kou omdat de kajuit helemaal afgesloten kan worden. Als dank voor deze prachtige tocht heeft de jongste dochter van Pieter Kuhn, Jeannette Kuhn een t-shirt met de afbeelding van Pieter Kuhn als Kapitein Rob gegeven. Wij zijn er zeker van dat de sfeer van de stripverhalen van Kapitein Rob met deze excursies betekenis gaat geven.
Maud
Maud
1 May 2024
Fantastische, rustige boottocht Wat een leuke en gezellige boottocht hebben we gehad met vrienden over de Friese wateren. We hadden geboekt met lunch. Deze was helemaal prima. Niks overdadigs en precies genoeg. Niks hoeven weg te gooien☺️
pamhI6064FZ
pamhI6064FZ
9 October 2023
Klassieke cruise met karakter Klassieke cruise. De tour met Kapitein Rob begon op een prachtige 29' de Vinci Motor Yacht, waarbij hij een kaart tevoorschijn haalde van de waterwegen waarop we zouden varen, wat de reis nog interessanter maakte. Het was een perfecte balans tussen bezienswaardigheden, gebiedsgeschiedenis en nautische geschiedenis. Kapitein Rob was zowel persoonlijk als professioneel. Ik had graag een langere tour gedaan, maar dat zal de volgende keer moeten zijn. Sterk aanbevelen.
Hans v
Hans v
4 October 2023
Top Het was ‘n geweldige tocht. We hebben genoten van de rondvaart, het weer en de heerlijke lunch. Dank je wel, kapitein Rob.
Ingrid R
Ingrid R
10 September 2023
Top dag! We hebben genoten van een prachtige dag op een mooie boot met een super kapitein. Een aanrader! Ook leuk dat je prive bent met je gezelschap