Arrangementen Overnachten

Na een mooie rondvaart in de omgeving van Sneek wil je misschien wel genieten van een goed diner en rustig overnachten.

Indien gewenst regelt Kapitein Rob voor jou een hotel, pension of herberg in of rondom Sneek. Wij leveren ook graag een compleet arrangement. Prijzen zijn op aanvraag.

Je kan natuurlijk ook zelf boeken. Onze suggesties in Sneek zijn:

Hotel Hoogend
Dit hotel is uitermate gunstig gelegen voor de rondvaarten. Je hebt uitzicht op de oude Waterpoort en onze sloep ligt voor de deur. Onze opstapplaats 2 is pal tegenover het hotel. Een geweldig plekje als je midden in de stad wilt overnachten.

Hotel Stadsherberg Sneek
Het al oude hotel van voormalig uitbaatster Moeke Jikke Osinga. Een sfeervol, luxe hotel met 9 kamers en Grand Café met terras. Hotel Stadsherberg Sneek is gelegen op een van de mooiste locaties van Sneek, 30 meter van de Waterpoort en onze opstapplaats 2. Het hotel heeft uitzicht op de watertoren en is gelegen aan het water en in het hart van Sneek! Onze sloep ligt voor de deur.

Van der Valk Hotel Sneek
Royale kamers en suites in een 4-sterren hotel net buiten het centrum met luxe badkamer en balkon of terras. Rijkelijk ontspannen na een mooie dag varen. Er zijn ook fietsen te huur. Dus de met de fiets naar één van de opstapplaatsen van Kapitein Rob is mogelijk.