Arrangementen Opstappen, afstappen

Wij maken het voor u zo makkelijk mogelijk. Daarom bieden wij meerdere op- en afstap plaatsen aan. Onderstaand vindt u een overzicht voor Sneek.
Opstappen in Sneek is bij de prijs inbegrepen. Bij deze op- en afstap plaatsen is meestal voldoende parkeergelegenheid in de buurt voor uw auto.

Kijk voor actuele parkeerinformatie op de website van Gemeente Súdwest-Fryslân of raadpleeg de informatie op de betaalautomaten of uw parkeer-app bij aankomst.

Kapitein Rob biedt natuurlijk alle hulp bij het instappen voor diegene die dat op prijs stelt.

Opstapplaats 1 (Jousterkade – 2 minuten lopen van parkeerplaats Normandiaplein) kent een zeer goed begaanbare brede steiger. Deze steiger bevindt zich naast de steiger voor de grote rondvaartboten en is ook voor rolstoelen toegankelijk. Een ideale plek!
opstapplaats-2
Opstapplaats 2
 TOPPLEK! (Waterpoort Oostzijde – 2 minuten lopen van het Veemarktplein en parkeergarage Boschplein) Deze opstapplaats heeft een trappetje naar een stabiele steiger. De steiger is op goede hoogte voor een makkelijke instap. Gezien de locatie is dit de mooiste opstapplaats. Droomplekje!

Opstapplaats 3 (Woudvaartkade Oost) is een ideale opstapplaats vlak bij de parkeergarage Boschplein. Vanaf de parkeerplaats loopt u richting de brug.  Ga voor de Lemmerbrug rechts en volg de gracht tot de Woudvaartbrug. De kade is makkelijk toegankelijk en op goede hoogte voor een makkelijke instap. Deze kade wordt meestal ook gebruikt als aankomstplaats.

U kunt ook opstappen in: Langweer, IJlst, Oppenhuizen, Uitwellingerga, Heeg, De Potten (Sneekermeer), Idskenhuizen, Terhorne, Nijezijl, Jutrijp, Woudsend en Joure. Daarvoor brengen we waarschijnlijk wel extra kosten in rekening. Staat uw opstapplaats er niet bij? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.