Arrangementen Opstappen en afstappen

Wij maken voor jou het opstappen en afstappen zo makkelijk mogelijk. Daarom bieden wij meerdere op- en afstap plaatsen aan. Onderstaand vind je een overzicht voor Sneek.
Opstappen in Sneek is bij de prijs inbegrepen. Tevens is bij deze op- en afstap plaatsen is meestal voldoende parkeergelegenheid in de buurt voor de auto.

Kijk voor actuele parkeerinformatie op de website van Gemeente Súdwest-Fryslân of raadpleeg de informatie op de betaalautomaten of uw parkeer-app bij aankomst.

Kapitein Rob biedt natuurlijk alle hulp bij het instappen voor diegene die dat op prijs stelt.

Opstapplaats 1 – Jousterkade. 2 minuten lopen van parkeerplaats Normandiaplein en kent een zeer goed begaanbare brede steiger. Deze steiger bevindt zich naast de steiger voor de grote rondvaartboten en is ook voor rolstoelen toegankelijk. Een ideale plek!
Opstappen en afstappen - Opstapplaats 1 - Jousterkade
Opstapplaats 2 – Waterpoort Oostzijde.
 TOPPLEK!  Dit is 2 minuten lopen van het Veemarktplein en parkeergarage Boschplein (1e 24 uur gratis*). Deze opstapplaats heeft een trappetje naar een stabiele steiger. De steiger is op goede hoogte voor een makkelijke instap. Gezien de locatie is dit de mooiste opstapplaats. Droomplekje!
Kapitein Rob Rondvaart Opstapplaats 2 - Waterpoort Oost

Opstapplaats 3 – Woudvaartkade Oost. Een ideale opstapplaats vlak bij de parkeergarage Boschplein (1e 24 uur gratis*). Vanaf de parkeerplaats loop je richting de brug.  Ga voor de Lemmerbrug rechts en volg de gracht tot de Woudvaartbrug. De kade is makkelijk toegankelijk en op goede hoogte voor een makkelijke instap. Deze kade wordt meestal ook gebruikt als aankomstplaats.

Opstappen en afstappen - Opstapplaats 3 - Woudvaartkade Oost

Je mag ook opstappen en afstappen in: Langweer, IJlst, Oppenhuizen, Uitwellingerga, Heeg, De Potten (Sneekermeer), Idskenhuizen, Terhorne, Nijezijl, Jutrijp, Woudsend en Joure. Daarvoor brengen we waarschijnlijk wel extra kosten in rekening. Staat jouw opstapplaats er niet bij? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

*) Check wel even de tarieven als je aankomt. Deze kunnen in de loop van de tijd wijzigen.