Arrangementen Opstappen en afstappen

Wij maken voor jou het opstappen en afstappen zo makkelijk mogelijk. Daarom bieden wij meerdere op- en afstap plaatsen aan. Onderstaand vind je een overzicht voor Sneek.
Opstappen in Sneek is bij de prijs inbegrepen. Tevens is bij deze op- en afstap plaatsen meestal voldoende parkeergelegenheid in de buurt voor de auto.

Opstapplaats 1 – Jousterkade
Toegankelijk voor rolstoelen! Bevindt zich op 2 minuten lopen van parkeerplaats Normandiaplein en tegenover Café ’t Ouwe Vat. Een brede steiger en prima opstapplaats voor passagiers die wat moeilijker ter been zijn.

Opstapplaats 2 – Waterpoort Oostzijde. TOPPLEK! Dit is 2 minuten lopen van het Veemarktplein en parkeergarage Boschplein (1e 24 uur gratis*). Tevens tegenover de Waterpoort in de kleine kolk. Daarmee is dit de mooiste opstapplaats. Droomplekje!

Kapitein Rob Rondvaart Sneek

Opstapplaats 3 – Woudvaartkade Oost. Vlak bij parkeergarage Boschplein (1e 24 uur gratis*). De kade is op goede hoogte voor een makkelijke instap. Tevens wordt deze kade vaak gebruikt als aankomstplaats als de bruggen in Sneek niet meer worden bediend.

Wil je ergens anders opstappen en afstappen? Bijvoorbeeld Langweer, IJlst, Oppenhuizen, Uitwellingerga, Heeg, De Potten (Sneekermeer), Idskenhuizen, Terhorne, Nijezijl, Jutrijp, Woudsend en Joure zijn ook mogelijke opstapplaatsen. Daarvoor brengen we wel extra kosten in rekening. Staat jouw opstapplaats er niet bij? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

*) Check altijd de parkeertarieven als je aankomt. Deze kunnen inmiddels gewijzigd zijn.