12 Vaararrangementen Pittoreske route

De Pittoreske route is een arrangement om nooit meer te vergeten. Je waant je tijdens deze tocht in het decor van een film. Dat begint al in het oude Friese plaatsje Goëngarijp , een middeleeuws vaartdorp ten zuidoosten van het Sneekermeer en de Goingarijpster Poelen.
De omgeving biedt prachtige vergezichten en pittoreske slootjes. Je ziet een grote reeks prachtige tuinen aan het water waar de hortensia’s, lelies en dotters prijken in het zonlicht. Omdat het omliggende polderlandschap een oase van rust is en biedt het de leefomgeving van veel weidevogels en watervogels. Een fotocamera is daarom absoluut noodzakelijk! Omdat je waarschijnlijk nieuwsgierig bent geworden kan je onderstaand filmpje vast bekijken. Het is een goede vaarimpressie. Eenmaal aan het eind van deze vaardag, wil je de route volgend jaar waarschijnlijk weer varen.

Pittoreske routePittoreske routePittoreske route

De Pittoreske route arrangement wordt veelvuldig geboekt. Natuurlijk heeft Kapitein Rob ook een lekker een drankje aan boord. Je kan aan boord lunchen of picknicken of op een eiland in het Sneekermeer waardoor dit arrangement helemaal compleet is.

Pittoreske route programma:
11:00 uur – varen vanaf jouw opstapplaats.
13:45 uur – aanleggen bij jouw opstapplaats en einde van de vaartocht.

Prijs voor motorschip Mark Twain, inclusief lunch aan boord en 2 non-alcoholische consumpties:
€ 62,00 per persoon op basis van 6 personen.
€ 84,00 per persoon op basis van 4 personen.
€ 128,00 per persoon op basis van 2 personen.

Overige drankjes dienen apart te worden afgerekend.
Prijs voor sloep Caprice               : op aanvraag.

Pittoreske route