12 Vaararrangementen Iets te vieren?

Een echte topverjaardag

Iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of tijdens Koningsdag door de leukste stad van Friesland varen? Een boot verjaardag is gezellig van het begin tot het einde. Boek een mooie rondvaart door Sneek voor een paar uurtjes of trek er een dag op uit. Kapitein Rob zorgt ervoor dat er een hapje en een drankje voor je aan boord is. Leuk, gezellig, lekker op het water, Sneek van de andere kant bekijken. Terwijl je geniet van je drankje en hapje varen we door Sneek en omstreken. Je vrienden en vriendinnen zullen deze verjaardag nooit vergeten en jouw rondvaart wordt een onvergetelijke dag!


Iets te vieren arrangementen beginnen zijn te boeken voor prijzen vanaf:
€ 35,00 p.p. per 2 uur op basis van 8 personen.

Zomaar twee reacties:
“Kapitein Rob heeft de rondvaart voor de verjaardag van mijn ouders geregeld. Een warm welkom aan boord begon het mee en een prima uitleg van de route. Het ontbrak aan niets. De lunch en de drankjes waren perfect en mijn ouders hebben volop genoten van de rondvaart. Waarschijnlijk boeken we bij een volgend bezoek aan Sneek weer bij Kapitein Rob Rondvaart. Groet, Anne G.”

“Beste Kapitein Rob, Dank voor alle goede zorgen en de fantastische verjaardag met onze vrienden bij jou aan boord. Het weer zat gelukkig mee en we hebben volop genoten van de hapjes en de drankjes.”