Arrangementen Vaarimpressie

Geniet van deze vaarimpressie!

Friesland heeft het! Het is een prachtig watersportgebied.
Langs de historische stadjes en dorpjes is het fantastisch varen. Vanaf het water is Friesland op z’n mooist. En hoe kan je dat nou beter ontdekken dan vanaf het schip van Kapitein Rob Rondvaart in Sneek? Deze vaarimpressie zal je overtuigen van de schoonheid van Sneek en zijn omgeving. De film en de foto’s zijn gemaakt tijdens rondvaarten in 2015, 2016, 2017 en 2019 en geven een werkelijk beeld.

Samen met jouw gezelschap een dagje varen met een sloep en heerlijk genieten van het prachtige landschap en de Friese wateren.

Kapitein Rob Rondvaart is aangesloten bij It Fryske Gea (Natuurgebieden en Activiteiten in Friesland). En vanzelfsprekend bij Waterland van Friesland. Check oook even deze websites als je meer wilt weten over de mogelijkheden in Sneek en omgeving.

Eropuit in Friesland? Ga op stedentrip in Friesland in schatjes van stadjes of geniet van de rust en ruimte. Je vindt in Friesland de 11 steden, 133 gezellige dorpen, het bosrijke Gaasterland om te wandelen, de Friese meren en het IJsselmeer met genoeg uitwaai mogelijkheden. Allemaal op korte reisafstand van elkaar, zodat je Elfstedenstadjes en rust en ruimte met elkaar kunt combineren.

Vaarimpressie Kapitein Rob Rondvaart Sneek  Kapitein Rob Rondvaart Sneek Vaarimpressie Kapitein Rob Rondvaart Sneek Vaarimpressie Kapitein Rob Rondvaart Sneek Kapitein Rob Rondvaart Sneek - varen bij Uitwellingerga Vaarimpressie Kapitein Rob Rondvaart Sneek Vaarimpressie Kapitein Rob Rondvaart Sneek Kapitein Rob Rondvaart Sneek - varen door de Waterpoort Vaarimpressie Kapitein Rob Rondvaart Sneek - de Waterpoort Vaarimpressie Kapitein Rob Rondvaart Sneek Vaarimpressie Kapitein Rob Rondvaart Sneek - bezoek aan molen De Rat in IJlst Vaarimpressie Kapitein Rob Rondvaart Sneek

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png
check de reviews op Tripadvisor