Arrangementen Opstappen, afstappen

Wij maken het voor u zo makkelijk mogelijk. Daarom bieden wij meerdere op- en afstap plaatsen aan. Onderstaand vindt u een overzicht voor Sneek.
Opstappen in Sneek en Oppenhuizen is bij de prijs inbegrepen. Bij deze op- en afstap plaatsen is meestal voldoende parkeergelegenheid voor uw auto.

opstappen-afstappen-parkeren-1

Kapitein Rob Rondvaart heeft bovenstaande informatie met betrekking tot parkeerduur en tarieven met zorg samengesteld. Er kunnen echter wijzigingen zijn die nog niet op deze pagina zijn doorgevoerd. Kijk voor actuele informatie op de website van Gemeente Súdwest-Fryslân of raadpleeg de informatie op de betaalautomaten bij aankomst.

Kapitein Rob biedt natuurlijk alle hulp bij het instappen voor diegene die dat op prijs stelt.

Opstapplaats 1 (Prins Hendrik kade) heeft een zeer brede steiger. Met een trappetje bereikt u vanaf het voetpad de steiger. Instappen is hier erg makkelijk. Dit is een ideale opstapplaats. Deze opstapplaats is alleen mogelijk voor sloep Caprice.
DSCN2322DSCN2319

Opstapplaats 2 (Jousterkade) kent een zeer goed begaanbare brede steiger. Deze steiger bevindt zich naast de steiger voor de grote rondvaartboten en is ook voor rolstoelen toegankelijk. Een ideale plek!
opstapplaats-2
Opstapplaats 3
 TOPPLEK! (Waterpoort Oostzijde) Deze opstapplaats heeft een trappetje naar een stabiele steiger. De steiger is op goede hoogte voor een makkelijke instap. Gezien de locatie is dit de mooiste opstapplaats. Droomplekje!

Opstapplaats 4 (Kade Zomerrak) is een ideale opstapplaats vlak bij het parkeerterrein aan de Oppenhuizerweg. Vanaf de parkeerplaats loopt u richting de brug. De opstapplaats bevindt zich op de kade naast het ING kantoor. De kade is makkelijk toegankelijk en op goede hoogte voor een makkelijke instap.
DSCN2330

U kunt ook opstappen in: Langweer, IJlst, Uitwellingerga, Heeg, De Potten (Sneekermeer), Idskenhuizen, Terhorne, Nijezijl, Jutrijp, Woudsend en Joure. Daarvoor brengen we waarschijnlijk wel extra kosten in rekening. Staat uw opstapplaats er niet bij? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.